![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
momentan,imi da mina sa afirm sus si tare ca nu sunt geloasa!sunt intr-o ,,dolce far niente'' crezand ,nu chiar orbeste,dar.....aparent linistita, in omul meu si povestea noastra veche de dragoste!
intr-un mediu de amici,as putea brava,spunand ca gelozia e o aiureala,o atitudine caracteristica oamenilor care nu au incredere in ei inshishi....bla,bla dar,daca subit,ar dispare ...constantele si ar incepe telefoane suspecte in miez de noapte,plecari fara explicatzii,gesturi de respingere?????????cum as reactiona??????sau daca l-as vedea cu o alta femeie,suspect de familiar??????sincera sa fiu,cred ca gelozie ar fi un cuvant prea simplu pentru a cuprinde intensa gama de sentimente de frustare ,tradare,etc! posesiva sunt,deoarece e normal sa iti protejezi ceea ce e sfant pentru tine,la fel cum nu degeaba iti inconjori cu gard casa,respectiv teritoriul! unii ma vor contrazice,spunand ca nu ai nici un fel de drept asupra unui om,ca o fiintza nu e o proprietate,adevarat,dar poate ca acest gard e facut pentru a-mi proteja anii petrecutzi langa acel om,amintiri si lupte castigate impreuna!destul de complicat,nu?????? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:26 PM |
|