![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce tip de coicolata preferati?
Mie imi place numai ciocolata amaruie, in special trufele... ::) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Trufe
Reteta principala - trufe de cacao 125 g cacao de calitate superioara 250 g zahar pudra 75 g unt moale 100 ml frisca lichida ----------------------------------------------------------- cacao, zahar pudra amestecat cu zahar vanilat Se amesteca toate ingredientele (pana la linie) cu mixerul pana se face o pasta. Se da la rece. Se ia din compozitie cate o lingurita si se formeaza cu mainile reci (!) bile. Mainile se tot baga in apa rece, altfel bilele se inmoaie. Se dau prin cacao sau prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat. Se pastreaza in frigider, iar inainte de a fi mancate e bine sa le aducem la temperatura camerei, astfel isi dezvolta cel mai bine aroma. Variatii: Trufe cu rom: se inlocuiesc 2 linguri de frisca (pe care le luam din cele 100 ml) cu rom (daca se poate rom de Jamaica pt. ca are aroma cea mai puternica) Trufe cu miere: se inlocuiesc 2 linguri de frisca (pe care le luam din cele 100 ml) cu o lingura mare de miere. Trufe cu smantana: se inlocuieste frisca cu 150 g smantana groasa (Crème double). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:53 AM |
|