![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Ia sa vedem , ce parere aveti, cine a fost Isus? Un profet, un simplu misionar, un habotnic, Fiul Lui Dumnezeu, sau poate un hippie, cum a zis Ross?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Realitate!
Isus a fost, este si va ramane pentru totdeauna fiul lui Dumnezeu! O spun cu toata convingerea! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Nu se pune neaparat problema Isus si..Pavel.
Mai concret. Am pt voi cateva intrebari 1. De ce Isus a fost crucificat ca un revolutionar si nu omorat prin lapidare daca tot se sustine ca ar fi fost in final acuzat de inalta erezie. Romanii l-au cam gasit nevinovat si deci ideea era ca inaltul sobor de popi evrei i-a fabricat ceva..si acel ceva se pedepseste cu lapidare. 2. Apostolii lui erau analfabeti. Cum au putut ei scrie Biblia? Nu stiu ce sa zic. Eu cred ca Pavel un abil politician (care nu a ezitat sa profite de cetatenia lui romana cand a fost cazul) a scris toata Biblia. Mai mult eu cred ca era un luptator pt independenta Israelului si ca un om vizionar ce era si-a dat seama cum ca acest crestinism poate fi o arma f utila impotriva romanilor. In final a si fost daca stam sa ne gandim bine. Inclin sa cred ca el este cumva autorul crestinismului |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:35 AM |
|