![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Ia sa vedem , ce parere aveti, cine a fost Isus? Un profet, un simplu misionar, un habotnic, Fiul Lui Dumnezeu, sau poate un hippie, cum a zis Ross?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
am citit si eu biblia la un moment dat, si, desi nu mai tin minte, este acolo o diferentiere intre "credinta de parada" si cea adevarata. Asa ca daca te duci la biserica in fiecare duminica asta nu iti garanteaza automat intrarea in rai. Plus ca poti spune "Se spune clar in Biblie ca Dumnezeu este iubire si iertare. Pot sa pacatuiesc linistit o viata intreaga si daca ma pocaiesc in ultima clipa am sanse mari sa imi fie iertate toate".
Oricum, credinta in Dumnezeu este invers proportionala cu accesul liber la informatie. Putini au o fervoare religioasa suficienta incat sa intre pe net, sa citeasca ziarele, si sa se ocupe si de canoanele bisericesti in acelasi timp. Asa ca eu estimez ca in viitor gradul de credinta general va scadea si mai mult, si in final sa dispara. (aici insa intra in discutie si o teorie expusa de fahnell pe mess. cu ceva vreme in urma, care daca e sa o iei de buna va rezulta in o reapropiere a omului de Dumnezeu) Si inca o chestie, noi privim totul din perspectiva crestinatatii. Si sa nu uitam ca mai bine de jumatate din populatia planetei crede in cu totul altceva decat in Dumnezeu, Isus si Duhul Sfant. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 02:36 AM |
|