![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
Ceau fetele, stie cineva daca exista vreun loc in Timisoara unde se pot face cursuri de cosmetica si machiaj, dar sa fie recunoscute international?
mersi mult. pupici |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
eu am auzit ceva ca ar fi niste cursuri pe la materna, dar nimic concret din pacate....
sper sa gasim ceva ca eu cunosc multe persoane in domeniu care ma pot invata, dar am nevoie de o diploma... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Exista si niste cursuri organizate la Casa Tineretului in cazul in care te intereseaza doar diploma.Chiar zilele trecute am vorbit cu cineva care a facut un curs acolo dar tot asa strict pentru diploma dupa care a facut practica un an la Modex.
Eventual sa treci pe acolo(Casa Tineretului) sau sa te uiti in Agenda de weekend ,acolo am vazut anuntul vis-a-vis de cursul de acolo. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 06:26 PM |
|