![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Deschid acest subiect acum in preajma Sfintelor Sarbatori amintindu-mi cu mult drag de ingerul care mi-a insotit copilaria,inger care datorita parintilor mei mi-a ramas si acum in suflet.
Temerile copilariei...teama de intuneric,teama de a ramane singur...am constatat la puii mei de la gradinita toata aceasta colectie de temeri (fac precizarea ca de 8 ani sunt educatoare :)). Si le-am spus povestea ingerului pazitor al fiecaruia dintre noi.Le-am explicat faptul ca in orice moment ingerul este acolo si intervine in cele mai grele momente. Am constatat cu bucurie ca a functionat saptamana trecuta cand unul din copilasii mei a venit si mi-a spus "Ari aseara mi-a fost frica dar m-am gandit la ce ne-ai povestit tu despre ingeri si nu mi-a mai fost frica dupa aceea". Oferiti copiilor credinta in ingeri. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:) Hai sa lasam copilul din noi calatoriei personale.
Fiecare avem undeva copilul din noi si uneori el nu se reflecta neaparat in gesturi zic eu... Si eu tot cu rugaciunea cu ingerasul adormeam...:) Si povestea cu Zana Masetuta mi se pare supersweet. Ma uit la puii mei de la gradi si sunt speriata de cat de repede trece timpul.Eu...nu il simt ,ma mai trezesc doar cand ma uit la ei si imi dau seama ca au crescut sub ochii mei. Acum de sarbatori e extraordinar cat de puternic traiesc ei toata povestea cu Mos Craciun.Azi le-am povestit despre nasterea domnului Isus.Mi-e drag cand ii vad cu ochisorii la mine curiosi si dornici de noi povesti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:38 PM |
|