![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut ca mai sint fete care sufera de asta.
Eu o tratez cu cofedol si cu un alte medicament, codamina nu-stiu-cum. Ambele medicamente se dau pe baza de reteta. Mi-i groaza cind ma gindesc ca ma poate lua iarasi, mai ales ca la mine durerea se manifesta si cu o sensiblitate sporita la lumina ( d efapt nu suport lumina) si la zgomot... Pina la 28 de ani nu am avut astfel de problema, dar la prima criza imi venea sa ma arunc de la etaj, numai sa scap de durere... |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stresul poate fi unul din cauzele majore ale migrenei. Ar trebui sa incerci niste exercitii de relaxare (cel mai bine cu un "guru"), pe care sa le faci pe timp indelungat in fiecare zi. De stricat n-au ce strica si, cine stie, poate te-ajuta. :)
Uite ce-am gasit intr-o revista actuala: Cum ajuta alimentatia la diferite boli Migrena F. important este sa-i dati corpului magneziu indeajuns (de ex. prin paine din faina integrala). Folositi ulei de masline si de germeni de grau. Ocoliti alimentele cu coloranti artificiali si conservanti. Reduceti la minim consumul de oua si carne. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:47 AM |
|