![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cred ca ne-ar fi de mare ajutor sa ne impartasim tot ceea ce mancam intr-o zi, conform MM. In felul acesta ne putem corecta micile greseli sau putem adopta anumite feluri de mancare.
Meniul meu de azi: -mic dejun: salata de rosii cu telemea, cateva smochine -o portocala la 3h dupa masa -pranz: salata de rosii+ardei+morcovi cu pui la gratar -o portcocala la 3h dupa masa -cina: orez cu legume pe parcusul zilei beau o cana de cafea fara cofeina cu indulcitor. Voi ce mancati azi? Va rog sa-mi spuneti daca gresesc cu ceva. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
lori33 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua fetele! Va urmaresc demult de tot discutiile si pe unele dintre voi le stiu de pe alte forumuri!! Am inceput si eu de sapt. asta sa tin Monti si rezultatele se vad deja,ma duc si la tae-bo e adevarat insa ma simt bine cu Monti mai ales ca poti manca o gramada de lucruri si pe saturate! as avea si eu cateva intrebari ptr ca stiu ca mai ales kalua este experta in monti....asadar pot manca cremvursti de pui in faza 1? dar smochine? Si acum sa dau si eu raportul:la 9:30-1portocala+2 kiwi
la 11:30-100 ml lapte 0%+fulgi de ovaz la 14:30-3 cremvursti mici de pui+o rosie+1/2 castravete+1 ardei mic capia la 17:30- o mancarica din reteta pe care am luat-o de la Kalua-legume cu pui si curry+o rosie de la 7 la 8am fost la tae-bo si dupa nu am mai mancat nimic ca nu imi era foame deloc.Am baut 3 l de apa !!!! Cam atat si mai vorbim!Pupici Si inca ceva cu ce va indulciti cafeaua(decofeinizata)? eu nu am gasit fructoza pe nicaieri! Sunt din Constanta..... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:26 AM |
|