![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu fac sambata frigarui a la jamie oliver.
Tai pieptul de pui in fasii pe care le las 1-2 ore in ulei de masline, coaja de lamaie si rozmarin. Apoi le infig pe bete (el folosea bete de rozmarin) si le infasor in bacon. Le pun pe gril si gata. Printre bucatelele de pui infig si cateva legume, ce am prin frigider. Garnitura pt el cartofi prajiti, pt mine...inca nu stiu, poate ceva acritura. pupici |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
wow ce-i pustiul asta aici? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
iote ce am eu pe foc: ciorba (of course) apoi fac o mancare cu carne de vitel: prajesc carnea, de fapt ea se inabusa in suc propriu, sare, piper, o lingura de mustar, apoi cand carnea s-a fiert presar f putina faina si pun smantana lichida. se serveste cu garnitura de orez si mazare. apoi mancare cu aripi de pui in stil Kentucky... pe aici se gasesc aripi gata pregatite pt gatit iar astea stil kentucky sunt picante ... eu am luat carnea simpla, se prajeste o ceapa rosie cu un catel de usturoi in 3-4 linguri de ulei, se pun aripile de pui si se prajesc si ele, le acoperim apoi cu apa si le fierbem 15-20 min, apoi adaugam taiat fasii subtirele un ardei rosu, unul verde si unul galben si doi pumni de fasole verde congelata. Se mai pune un pahar de orez si mai adaugam vreo 2 pahare de apa si dam la cuptorul incins pana se fierb orezul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:04 PM |
|