![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
se pare ca bioderma inca nu ne dezamageste. Mi-am luat acum cateva zile crema de ochi sensibio pentru decongestionare, antirid, fermitate. Avand in vedere programul pe care il am, miopia mea pe care nu o hranesc cu ochelari, ma trezesc mereu cu ochii umflati; crema aceasta e chiar ok, destinde pielea si ii confera fermitate, iti da un look mai tanar, mai luminos. Acuma nu e miraculoasa, nu va inchipuiti, mai ales pt ridurile incetatenite in fata, dar sub 35 de ani eu zic ca e potrivita pentru efecte vizibile. Nu contine parfum si e antiiritanta, gama sensibio, foarte buna ca baza de machiaj. Am avut crema blossom de la elmiplant pt ochi si e foarte faina pentru ca e catifelata, matasoasa, hidratanta, dar un efect foarte pronuntat nu am vazut. Oricum cremele antirid sau pt fermitate au un efect temporar. Seara folosesc ulei de migdale presat la rece pe pleoape si ricin un pic pe gene. Dimineata aceasta crema de la bioderma. Consider combinatia optima si reusita, bineinteles cu o demachiere riguroasa inainte.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:25 AM |
|