![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
In ritmul nebun in care se desfasoara viata noastra cu greu reusim sa ne ascultam copiii, sa ii auzim cu adevarat. Zilele trec rapid, una dupa alta, fara ca noi sa percem mai mult decat inceputul si sfarsitul unei saptamani sau luni....
In tot acest timp copiii cresc si au nevoie de noi. Mie imi este din ce in ce mai greu sa ma "imprietenesc" cu baietii mei, sa gasesc calea potrivita pentru a-i face sa-si deschida sufletelele catre mine. Mi-ar place sa va aud parerile, chiar daca aveti sau nu copii, ceea ce ganditi, cum credeti ca e cel mai bine sa ajungem la prietenie cu fiii/fiicele noastre? Aici cred ca foarte mult pot ajuta cei tineri, care sa ne spuna "asa NU" :) |
|
|
![]() |
Mistaco |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
este greu dar si placut !!!
asa cum spuneti si voi................ azi este cu "curul in sus", iar miine desi o trimit cu prietenii zice ca vrea sa stea cu noi in casa !!!! poate ca este bine la aceasta virsta lor ( northstar) a mea are 16 ani , sa incercam sa-i ghidam, caci am observat ca desi greseste atunci cind ii impun este mai rau !!! SA FIM PARINTI FERICITI !!!! SI COPII NOSTRI LINGA NOI !!!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:42 AM |
|