![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Dragele mele, prietenului meu i s-a spus acum doua zile, in urma unor analize, ca are colesterolul de 3 ori mai mare decat in mod normal. I s-au recomandat ceva pastile, pe care ar trebui sa le ia vreo 6 luni.
Eu vreau sa stiu insa cum se poate rezolva aceasta problema pe cale naturala. Ce alimente duc la cresterea lui si ce alimente ajuta la scaderea lui? Am auzit ca lamaiile ar fi bune. Stiti vreun tratament naturist, care are la baza aceste lamai? Stiti alte metode? Scrieti-le aici, va rog. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
In cazul prietenului tau, fiind vorba de valori foarte mari - de 3 ori - peste limita normala, e mai bine sa inceapa un tratament medicamentos.Cunosc persoane care au urmat tratamentul, nu a durat mult(2-3 luni) si rezultatele nu au intirziat sa apara.Daca tratamentul e de scurta durata, reactiile adverse sint minore sau inexistente.Un tratament naturist trebuie luat pe perioada lunga de timp, de la 6 luni in sus, in paralel cu regimul alimentar, si la valori atit de mari ale colesterolului e greu de crezut ca va da rezultate imediate.Regimul este obligatoriu si in timpul tratamentului medicamentos - fara prajeli, grasimi de origine animala(si untul intra aici).Carnea slaba - fiarta,la gratar sau gatita in abur.Carnea de pasare - doar pui, curcan(sau strutz) obligatoriu fara piele.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:06 PM |
|