![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE bine ai venit elle_ni :floricele: dupa cateva zile de brevoxyl si mi-am uscat obrazul. :-X bine v-am regasit fetelor :) La mine am observat ca daca folosesc brevoxylul in fiecare zi si dupa o ora-doua aplic faimoasa crema elmiplant cu nuc (care, surprinzator, dar la mine nu a dat semne de "comedogenie", si o folosesc de o luna) si pielea arata bine, chiar hidratata. Aplic urmatoarea skema: gelul de spalare de la bioderma (absolut in fiecare dimineta) brev.dimineata+elmiplant cu nuc, brev.seara si nu mai aplic nimic dupa (asta numai in caz de eruptie nasoala, 2-3 zile, combinat cateodata cu zyneritul)).... in rest (adica atunci cand fata arata binisor - adica rarutz :-X- folosesc numa' crema AKN si atat. Aaaaaaa, iar in ultimul timp (ultima saptamana) nu ma mai spal pe fata seara, dar ma demakiez in serile in care stiu k ziua am iesit afara (asa-i cu mamicile casnice, ies mai rar la lumina soarelui :( )...bine, asta nu e o idee tocmai de recomandat, dar desi suna a prostie curata, am observat ca fata nu mai produce atat de mult sebum, si nici nu mai esta asa agresata (poate inainte nu-mi facea asa bine nici faptul k ma spalam pe fata de 3-4 ori/zi) La recomandarile lui angelito si dupa extazul fetelor care au folsit Ictyane, sa vedem daca Mosu' mi-aduce si mie una bucata crema hidratanta :P, daca nu, las' k vine ziua mea, si tot pica crema aia :D. Mai am in plan sa ma reapuc de gemoderivate, dar mi-e asa o teama ca nu cumva sa ma umplu iar de bube...am zis ca atata timp kt fata e curata, nu voi mai lua nimic,cum observ k apar la orizont monstrii, dau cu ce-mi vine (gemo, palmier, vitamine, retin...tot arsenalul), da' poate n-o mai fi nevoie... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:01 PM |
|