![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa spunem aici cu care dintre masinile/aparatele noastre suntem multumite si de care mai putin
Incep eu: masina de spalat - am jurat acum ca numai un Bosch imi mai calca pragul casei. Am acuma o Bauknecht, isi face ea treaba, dar ma seaca cand vad cum apa intra in fata (lateral) si se duce multa din ea prima data in mansonul ala de cauciuc. In plus, daca nu curat perfect sertarul pt. praful de spalat dupa fiecare spalare, imi ia softenerul odata cu dero-ul. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai asta e una din diferentele dintre noi si ei...
Acuma...am si eu o nelamurire...vreau sa folosesc si eu vanish pt rufe dar pe pachet scrie ca sa nu-l amestec cu dero si alte produse....Pai daca le pun toate odata cum naiba nu se amesteca?Si daca se amesteca ce are?Mentionez ca am masina automata verticala. Adica are coloana vertebrala (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/morderis.gif) In fine...stiti voi ce am bolborosit eu pe aici... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:04 PM |
|