![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jurnalul cerut de Densen.
Aici veti putea citi ginduri, intimplari, povestiri din viata ei. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 7-February 06 Member No.: 191 ![]() |
Nopti de spionaj
De cateva zile am program de noapte. Si, ca sa nu devina un program de plictiseala, trebuia gasesc ceva de facut, ceva inedit si incitant. Sa spionez! Pe cine? Cum? Unde? Doar nu era sa stau la fereastra asteptind sa treaca vreun biciclist ratacit. Si el (sau ea) ar fi avut o poveste de spus, de unde venea, cine-l astepta la destinatie, de ce trecea pe strada mea, dar daca nu trecea nimeni? Vroiam mai multa actiune, mai repede, mai multi "subiecti" de spionat. Am stins lumina, m-am asezat in fata calculatorului, mi-am pus castile si m-am lansat in lumea spionajului virtual. Eram un "Guest" pasionat de "Last click", "Today's active topics" si "Profiles". Printre picaturi colorate (desenam pe calculator) si scrieri "savante" (nu mai stiu ce citeam) dadeam si cate un refresh. Si aflam cine, unde si ce scria. Si, ca orice spion versat, am inceput sa descopar povestea din spatele povestii. Am auzit soapte, am privit zambete, am aflat secrete. Toate misterele din spatele unui nume: optimism, pesimism, bucurii, tristeti, deceptii, singuratate, minciuna, dragoste, prietenie. Tot felul de sentimente si de ganduri. Ceea ce, intr-o zi obisnuita, nu este altceva decat o unealta prin care sa ne exprimam si prin care sa aflam ce cred si altii, s-a transformat intr-o carte. Pe care eu am citit-o. Mission accomplished. Next mission... ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 04:08 AM |
|