![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Voi aveti flori de apartament? Eu sint fericita posesoare a vreo 15 ghivece de diferite dimensiuni, cu diferite plantute pe care le iubesc din toata inima.
Insa cel mai mult imi iubesc trandafirul japonez, care-mi face niste flori mari, rosu-corai... Mai am citiva pui de citrice (nu ma intrebati ce fel, pentru ca am pus la incoltit si seminte de lamii, si de portocal si de mandarin si le-am incurcat... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si de curmal... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Am pus şi eu curmali, am doi, abia anul trecut i-am pus, mai am de aşteptat pāna or ajunge ca ai voştrii!
Īmi plac foarte mult cactuşii, am cāţva, trec bine peste iarna! Trandafir japonez roşu, arbore de cauciuc, violetă de parma (nu-mi place e cam plapandă si pare ca se pierde...) dracaena, spatifilium, sabiuţe, mai am dar nu stiu cum se numesc...........daca imi aduc aminte mai zic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 11:52 PM |
|