![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 8-December 05 Member No.: 48 ![]() |
recomandati-mi si mie un sampon eficient.
ultimul sampon folosit,a fost de la Lush,un sampon solid. care a fost o porcarie ineficienta. vreau sa imi iau un smpon care sa nu imi mai faca probleme. as prefera sa nu fie dintre cele care se gasesc in supermarket sau la orice magazin de cosmetice,ptr. ca le-am incercat. unul din farmacie,eventual. am folosit Foltene,Nizoral,Selsun blu...ultimele 2 au avut efect de scurta durata. Foltene nu a avut nici un efect. |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
heeeelp!
eu, mandra posesoare a unei podoabe capilare destul de frumoase (fara lipsa de modestie) m-am trezit de vreo 2 saptamani cu o frumusete de coji pe pielea capului - ca la bebelusi. nu cred ca e matreata (s-a eradicat de la sine, apare doar in situatii extreme de stres maxim sampon prost si apa foarte dura) pt ca nu seamana. chiar nu stiu ce sa mai fac ... samponul cu care ma spal e acelasi cu mici variatiuni de 2 ani. am incercat mai de mult ducray cand imi cadea parul rau de tot si era prea dur pt el. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:56 AM |
|