![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Asa.. deci recensamantul zodiilor. Fiecare este invitat/a sa isi voteze zodia proprie, ca sa avem o idee despre cat de multi aerieni, acvatici, focosi si pamanteni sunt pe acest forum ;) Puteti sa faceti si un "puncte tari" si "puncte slabe" conform propriei pareri despre voi insiva :D
|
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
tsunami, n-am gasit zodia mea in tabelul vostru.
nu am incredere decat in mine, si sincer nu-mi amintesc cand m-am nascut. dar stiu ca s-a intamplat sigur candva am capul in nori si fundul in adancul oceanului. mama mea a fost cutremur, iar tatal un vulcan. calatoresc cu viteze uluitoare, iar cand cineva imi sta-n cale fac prapad. istoria se scrie prin mine. practic tot ce exista in lume se refera la "inainte de tsunami" si "dupa ce a trecut tsunami" dupa nume va dati seama ca apreciez tot ce vine de la ... japonezi. daca te impotrivesti devi istorie cat ai clipi. prietenii ii port sus, sus pe creasta, si calatoresc cu mine. ca realizari, din spuma valului am nascut-o pe afrodita. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:21 AM |
|