![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 29 Joined: 23-March 06 From: Bucharest Member No.: 280 ![]() |
Viitoarea mea mama soacra este de admirat. De fiecare data cand am avut vreo problema a fost langa mine, desi nu o privea pe dansa, mi-a fost mai aproape decat propria mama. Chiar nu pot sa o numesc soacra pentru ca nu i se potriveste, cel mai potrivit este "mama". Este mama pe care mi-am dorit-o din totdeauna, este mama pe care nu am avut-o niciodata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) O iubesc atat de mult... chiar daca are si partile ei mai putin bune... Fiecare dintre noi avem si parti mai putin bune, deci se trec cu vederea.
Va doresc sa aveti parte de o mama soacra la fel de buna si sufletista ca a mea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:49 AM |
|