![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Cum cucerim o persoana de care ne-am indragostit?
Copiii, in felul lor simplu, inteleg dragostea. Un baietel de 4 ani a raspuns asa: "Atunci cand cineva te iubeste, el iti spune numele intr-un fel mai special. Si stii ca numele tau e in siguranta in gura lui" Iar o fetita de 7 ani a raspuns asa: "Iubirea e atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui si el atunci se imbraca in fiecare zi cu ea." Va mai amintiti? Ce raspunsuri minunate! Revin. Cum cuceriti voi o persoana de care v-ati indragostit? Care va cunoaste, pe care o vedeti zilnic. Dar care nu este deloc indragostita si, mai rau, nu-i pasa de voi. care sunt pasii de urmat? ce e bine sa faci si ce nu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
In general imi place sa ma las cucerita ;) .... dar ca sa raspund la intrebare, nu mi s-a intamplat sa fiu interesanta de un tip care nu e interesat de mine si atunci bineinteles ca e mult mai usor de cucerit.
Primul lucru care-ti atrage privirea este look-ul respectivului apoi daca si dialogul e pe masura .... restul devine usor. Nu cred ca lucrurile pot avansa cu cineva care poate fizic te atrage dar cu care nu esti pe aceeasi lungime de unda, m-au curtat baieti care sa straduiau din rasputeri sa placa dar ... ??? ... n-aveam despre ce discuta ... Cred ca e greu sa cuceresti pe cineva care nu arata un mic interes pt tine ... mi s-a intamplat de cateva ori sa-mi placa fizic cineva ... hai sa spunem intr-un club si sa fac primul pas .... apoi sa constat ca-mi place doar daca nu deschide gura (a nu se intelege nu stiu ce :P) ... Astea-s intamplari din "tinetere", acum sunt .... out of stock :fluierat:.... Uneori, recunosc, mi-e dor de jocul ala de la inceputul unei relatii, de tatonare, de cunoasterea celuilalt .... dar acum, pe moment sunt multumita de relatia pe care o am si sper sa fiu asa mult timp de-acum inainte.... dar .... never say never. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:40 PM |
|