![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jurnalul Blondinei. Aici veti putea citi ginduri, intimplari, povestiri din viata ei.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Cand vei citi scrisoarea asta
eu voi fii plecata de mult din oras, acum nu ma vei mai auzi si nici telefonul nu iti va mai suna noaptea te las pe tine in plata ta , si pe mine intr-un spital de nebuni.. si asa nu am putut fi cu tine si asa nu am putut poposi in portul buzelor tale, drumul meu a fost mereu infundat si toate luminile rosii au fost aprinse pe mine. orice as fi facut nu am reusit.. uite ca plec.. te las.. de acum incolo ceasul arata singuratatea ce sa-i faci?.. calatorului ii sade bine cu drumul.. poate de acum incolo, poate dupa tine, se va imblanzi acest suflet! se va invata minte sa nu se mai lupte cu morile de vant! tu vei dormi, vei fi scufundat in vise albastre iar eu voi fi pe drumuri si te voi uita.. ................ maine,pe la ora asta, eu voi fi pe drumuri pt prima data nu imi vei auzi vocea. intrebarile iti vor ramane fara raspuns, si poate pentru prima data te va roade lipsa mea te va invalui o frica si te vei intreba pentru prima data.. 'ce s-a intamplat? ce se intampla? ce se va intampla?' si apoi..vei ramane cu un ochi chior cu o ureche surda cu un picior rupt cu o mana taiata ..adica pe jumatate... ..adica rupt pe din doua.. toti peretii se vor darama peste tine si pt prima data vei plange ca ai fost uitat si tu cand vei citi aceasta scrisoare despartirea noastra va fi inceput de mult.. singura amagire, poate ultima amagire este aceasta ultima scrisoare. nu uita: toate orasele dorm, dar CT nu doarme! si intr-o zi toti te vor uita,dar acest suflet nu te va uita! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:48 PM |
|