![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Medeea am citit povestea ta, complicata ce-i drept.
Mai cunosc cazuri asemanatoare cu alea tale, totusi fiecare poveste este unica in felul ei. In general am observat ca acesti copii carora parintii le creeaza tot felul de complexe, spunandu-le mereu ca nu sunt buni de nimic ajung pana la urma sa creada asta si au tendinta sa se multumeasca cu foarte putin, cu prea putin, caci in sufletul lor au convingerea ca nici nu merita mai mult. Poate asa se explica si faptul ca ai un prieten care e croit pe acelasi calapod cu parintii tai, parinti pe care tu ii urasti pt comportamentul lor. Daca ar fi sa iti dau un sfat pentru inceput ti-as spune sa te pretuiesti mai mult si sa ceri mai mult de la tine. Nu e cazul sa ramai legata nici macar un minut de un barbat care iti ingradeste libertatea doar pt ca tu o iubesti pe bunica acestuia. Sunt cinica poate, dar viata e scurta si poate ai pierdut deja prea mult timp, deci daca e sa faci ceva e cazul sa iei masuri radicale si sa incepi sa te gandesti o vreme DOAR LA TINE. Si nu dispera, pentru ca nu e doar o vorba, solutii exista pentru orice problema. Imi pari o fata inteligenta si nu cred ca daca chiar ai vrea sa lasi tot in urma si sa te descurci pe cont propriu nu ai gasi macar o solutie cat de cat. E drept, va trebui sa faci probabil multe compromisuri, dar la cate compromisuri ai facut deja, mai caonteaza cateva in plus? nu cred, mai ales daca iti vor aduce benficii pe termen lung. Asa ca fa bine si incearca sa iti analizezi problema din toate unghiurile si interesandu-te in stanga si in dreapta imposibil sa nu ti se iveasca macar o ocazie sa iti rezolvi o parte din probleme. Cred ca asta e cel mai bun lucru, sa incerci sa le rezolvi asa pe rand....dar sa nu mai amani nici o clipa. Fii curajoasa, ia exemplul surorii tale care paote a avut de suferit mai mult decat tine si totusi s-a descurcat singura. Deci, se poate! Astept sa imi spui ce planuri de viitor ai. Numai bine! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:07 AM |
|