![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Cum cucerim o persoana de care ne-am indragostit?
Copiii, in felul lor simplu, inteleg dragostea. Un baietel de 4 ani a raspuns asa: "Atunci cand cineva te iubeste, el iti spune numele intr-un fel mai special. Si stii ca numele tau e in siguranta in gura lui" Iar o fetita de 7 ani a raspuns asa: "Iubirea e atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui si el atunci se imbraca in fiecare zi cu ea." Va mai amintiti? Ce raspunsuri minunate! Revin. Cum cuceriti voi o persoana de care v-ati indragostit? Care va cunoaste, pe care o vedeti zilnic. Dar care nu este deloc indragostita si, mai rau, nu-i pasa de voi. care sunt pasii de urmat? ce e bine sa faci si ce nu? |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE tsunami bullshit! la ultima categorie nu merge! femeia care sta in expectativa aparent, care este obisnuita cu studiul potentialilor parteneri, cunoaste tactica ta. pt ca si ea o aplica cateodata. si mai cunoaste si alte tactici. si chiar daca crezi ca ai cucerit-o....iti spun eu. e doar o impresie. cu care te lasa sa te imbeti. cu care te ademeneste si te tine legat...dar pt ea e doar o distractie in plus. un joc. pt ca acea femeie stie exact ce vrea de la un barbat. si stie sa-ti trezeasca instinctele de vanator si sa-ti creeze impresia ca detii controlul jocului. dar joaca acest joc doar atata timp cat reusesti sa o tii ...pe coama valului sau atata timp cat are ceva de invatat de la tine. atat. dupa care isi indreapta privirea in alta parte. heeeeeyy, where'd u go? eu am raspuns la intrebarea ta de cum cucerim o persoana, nu? si ce daca imi lasa impresia asta? stii care-i culmea prostiei? sa faci pe prostu' si sa ramai asa. in general femeile pe care le-am cunoscut se arunca cu totul in fatza. in bratele tale. pentru ele poate fi doar un joc. eu niciodata nu ma arunc cu totul. nu ma mai arunc cu totul. caci am facut-o o data si am fost pe muchie sa trec dincolo. acum am un backup al meu care ma tine "safe", si care nu depinde de femei. si in general simt cand cuceresc o femeie. important e sa-i descoperi valorile si sa fii numarul unu. si in societate sa fii cel mai tare. cum ai zis si tu e ca un joc. stiu ca am putere mare. stiu cand sa ma opresc. si tin prea mult la oameni incat sa nu-mi bat joc. respectul este una dintre valorile mele. revenind la problema mea, nu m-ar deranja sa ma studieze cineva din umbra. ba chiar mi-ar place. chiar dac-o face din joaca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:01 PM |
|