![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jurnalul Blondinei. Aici veti putea citi ginduri, intimplari, povestiri din viata ei.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
AVEM TIMP
(varianta completă de Octavian Paler) Avem timp pentru toate. Să dormim, să alergăm în dreapta si-n stânga, să regretăm c-am gresit si să gresim din nou, să-i judecam pe altii si să ne absolvim pe noi însine, avem timp să citim si să scriem, să corectăm ce-am scris, să regretăm ce-am scris, avem timp să facem proiecte si să nu le respectăm, avem timp să ne facem iluzii si să răscolim prin cenusa lor mai târziu. Avem timp pentru ambitii si boli, să învinovătim destinul si amănuntele, avem timp să privim norii, reclamele sau un accident oarecare, avem timp să ne alungăm întrebările, să amânăm răspunsurile, avem timp să sfărâmăm un vis si să-l reinventăm, avem timp să ne facem prieteni,să-i pierdem, avem timp să primim lectii si să le uităm după aceea, avem timp să primim daruri si să nu le întelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putină tandrete. Când să facem si asta, murim. Am învătat unele lucruri în viată pe care vi le împărtăsesc si VOUĂ !!! Am învătat că nu poti face pe cineva să te iubească. Tot ce poti face este să fii o persoană iubită. Restul.....depinde de ceilalti. Am învătat că oricât mi-ar păsa mie, altora s-ar putea să nu le pese. Am învătat că durează ani să câstigi încredere. si că doar în câteva secunde poti să o pierzi. Am învătat că nu contează CE ai în viată. Ci pe CINE ai. Am învătat că te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute. După aceea, însă, ar fi bine să stii ceva. Am învătat că nu trebuie să te compari cu ceea ce pot altii mai bine să facă Ci cu ceea ce poti tu să faci. Am învătat că nu contează ce li se întâmplă oamenilor, ci contează ceea ce pot eu să fac pentru a rezolva problemele lor. Am învătat că oricum ai tăia,orice lucru are două fete. Am învătat că trebuie să te desparti de cei dragi cu cuvinte calde. S-ar putea să fie ultima oară când îi vezi. Am învătat că poti continua încă mult timp, după ce ai spus că nu mai poti. Am învătat că eroi sunt cei care fac ce trebuie, când trebuie. Indiferent de consecinte. Am învătat că sunt oameni care se iubesc, dar nu stiu s-o arate. Am învătat că atunci când sunt supărat am DREPTUL să fiu supărat. Dar nu am dreptul să fiu si rău. Am învătat că prietenia adevărată, continuă să existe chiar si la distantă. Iar asta este valabil si pentru iubirea adevărată. Am învătat că, dacă cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, Nu înseamnă că nu te iubeste din tot sufletul. Am învătat că indiferent cât de bun îti este un prieten, oricum te va răni din când în când. Iar tu trebuie să îl ierti pentru asta. Am învătat că nu este întotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii. Câteodată trebuie să inveti să te ierti pe tine însuti. Am învătat că indiferent indiferent cât de mult suferi, lumea nu se va opri în loc pentru durerea ta. Am învătat că trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea. Dar că TU esti responsabil pentru ceea ce devii. Am învătat că, dacă doi oameni se ceartă, nu înseamnă că nu se iubesc. si nici faptul că nu se ceartă nu dovedeste că se iubesc. Am învătat că uneori trebuie să pui persoana pe primul loc. si nu faptele sale.. (IMG:http://i31.photobucket.com/albums/c368/blondinaCT21/angeldevil.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:24 PM |
|