![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jurnalul Blondinei. Aici veti putea citi ginduri, intimplari, povestiri din viata ei.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Motto-uri care imi plac..
'Uneori mi-as dori sa fiu canibal...nu atat din dorinta de a devora pe unul sau pe altul,cat din dorinta de a-l vomita.' "Tânar este cel care, indiferent de vârsta, ramâne uimit si se încânta de ceea ce-l înconjoara. Este cel care cere ca un copil înfometat, ca cel care înfrunta evenimentele si gaseste bucuria în jocul vietii" - Gen. Mac Arthur "Cand doi chelbosi se trag de par, al treilea se piaptana" (anonim) ,,My mind says I am nothing - My heart says I am everything. Between these poles my life is flowing." - Nisargadatta Maharaj Ingropati-ma sub stejar. Sute de ani gandul meu va tremura in frunze. Este foarte periculos să trăieşti. Cine trăieşte, moare. sa poti zambi chiar dak sufletul iti plange............aceasta este arta de a invinge ''Oamenii cu adevarat mari sunt simpli; iar simplitatea lor te face sa te simti egal cu ei'' - H.de Balzac "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele" - Rabindranath Tagore Dar eu fiind sarac Nu am decat visele mele Ofranda la picioare ti le aduc Ai grija cum calci... Caci calci pe visele mele Do more than exist; live. Do more than touch; feel. Do more than look; observe. Do more than read; absorb. Do more than hear; listen. Do more than listen; understand. Do more than think; ponder. Do more than talk; say something. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:51 PM |
|