![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 8 Joined: 29-March 06 Member No.: 286 ![]() |
Buna fetelor
Va doresc din tot sufletul sa reusiti sa va lasati de fumat pt ca viata fara tigari este super.....va spune o fosta fumatoare.Am implinit un an si cateva luni de cand nu mai fumez, de cand nu mai am pofta sa fumez, nu ma mai gandesc la tigari , ma deranjeaza fumul de tigara.Am intrat aici pt ca am vazut si alta persoana care a folosit sau foloseste " metoda"....cititul unei carti.Stiu ce o sa ziceti majoritatea dintre voi...citind o carte nu te poti lasa de fumat( pt ca asta as fi zis-o si eu inainte de a o citi) dar cartea a fost pt mine si fratele meu un real ajutor. Este scrisa de Allen Carr si se numeste " Es facil dejar de fumar si sabes como"." Este usor sa te lasi de fumat daca stii cum"( aceeasi carte pe care a citit-o maha....) Incercati sa o cititi am inteles ca este si in germana poate si in romaneste si nu o sa va para rau. BAFTA MULTA LA TOATE SI .....O VIATA FARA TIGARI ps.pt maha....felicitari |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:01 PM |
|