![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Credeti in existenta extraterestrilor?
Tata mie mi-a povestit ca atunci cand era militar(a facut armata in Timisoara)a vazut o farfurie zburatoare. Era noapte,in camp,singur,la granita cu Ungaria.Si in linistea noptii,de undeva foarte aproape de el(la o distanta de maxim 5 metri),a zburat ceva,dar foarte repede.Nu era pasare.S-a ridicat din lan si a disparut in cateva secunde.A zis ca era un obiect in forma de farfurie,mare cat un lighean. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Terra este numele Pamantului.A fi terestru in opinia mea inseamna multe.Deci Dumnezeu este orice numai terestru nu.
Dumnezeu este peste tot caci peste tot exista energie dar toate au fost create de El.Citeam la un moment dat ca si extraterestrii cred in Dumnezeu.Dumnezeu este Forta suprema, este energia universala, este intregul iar noi, plantele, cristalele, etc suntem parte din aceasta Energie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:24 AM |
|