![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Elena, draga mea, bine ai venit, tare mult m-am gindit la tine in ultima vreme. Bine ca ai aparut :D
Hai sa-ti spun de ce, cind nu te speli pe fata, observi o reducere a secretiei de sebum: tocmai din cauza faptului ca te speli cu acel gel. De regula, demachiantele sub forma de gel spumant sunt concepute pentru ten gras, tocmai din ideea de a nu incarca fata. De regula, contin si substante antiseboreice. Din pacate, toate acestea, (adica textura, ingredientele, modul de indepartare de pe fata) conduc la o uscaciune a fetei combinata cu o secretie si mai mare de sebum - efect deloc placut. Eu am avut zeci de geluri si face-washuri si spume de curatat fata, si toate, fara exceptie, aveau acelasi efect. Chiar si acum folosesc un gel de curatare, tot Bioderma, si nu sunt incintata. Astept sa aduca la farmacie Lotiunea de curatare Bioderma H2O. E de departe o solutie mult mai buna decit gelurile de spalare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:28 PM |
|