![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Nu stiu daca e comedogen sau nu, am vazut ca parerile sunt impartite, dar eu mi-am luat Accord Parfait (am avut mostre si mi-a placut).
Stiu ca ideal ar fi sa tratam, nu sa acoperim, dar pana isi fac efectul tratamentele sau pana gasim ceva care are efect, e necesara si un pic de "magie'. Am facut o combinatie, poate nu prea indicata, dar cu efecte bune din punct de vedere estetic, si anume, peste fondul de ten mentionat, folosesc Rimmel Stay Matte 2 in 1 si rezultatul imi place mult de tot: ten mat, fara imperfectiuni vizibile (asta e foarte important)mie mi se pare natural, cel putin in perioada rece a anului (daca nuantele se potrivesc perfect). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:32 AM |
|