![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
vine prietenul meu in Romania prima data (in 2004). eu super emotionata stau 3 zile la bucatarie pregatesc mancare traditionala tot ce trebe.. in fine. termin ciorba, o acresc frumos cu bors, plec la aeroport.
iau omu mergem acasa io mandra de mine (era prima data cand manca ce gateam eu) - hai sa mananci. incepem cu ciorba - "bleah. iubito. stiii.... e foarte buna ciorba da' cred ca s-a acrit (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) " (nu mancase ciorba acrita pana atunci... ) ma dezumflu de tot.... trecem peste incident (el se forteaza sa manance farfuria de ciorba, eu cu nod in gat) trecem la felul 2. sarmale din... varza acra. "sarmalele sigur nu au nici o problema?" (si eu care statusem 3 ceasuri sa fac sarmale...) . in fine acum radem da' atunci m-am dezumflat rau. interesant e ca mananca ciorba dar sa fie dulce (isi pune el lamaie in farfurie) si sarmale din frunze de vitza (mananca sarmale din astea si ardei umpluti de m-a speriat - intr-o seara mi-a mancat 5 ardei. ghici cine a zacut de burta toata noaptea dupa aia? ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:22 AM |
|