IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Peripetii si off topicisme de bucatarie
kalua
post Feb 2 2006, 09:45 PM
Post #1

Musafir

Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura.  :-X
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ioannaraluka
post Apr 3 2006, 05:31 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Am si eu o faza: a primit niste peste si ma gandesc eu sa il fac la cuptor. Aveam o cratita faina, joasa, incapatoare, ca un fel de tigaie, cu coada lunga si cu capac. Si pun acolo peste cu legume, arata de nu-i adevarat...si dau la cuptor.
Bun, dupa o vreme, imi miroase mie bine a mancare facuta, ma duc sa il scot din cuptor, deschid usa cuptorului, apuc frumos cratita de maner si...cedeaza manerul , adica se rupe in doua de la jumatate, eu raman cu un ciot in mana si bunatatea mea pica, evident se si rastoarna, pe usa cuptorului si pe jos.
Bine ca am avut si in vas destula mancare...faza e ca stateam cu chirie si nu era aragazul meu...am spalat la el mult si bine.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Peripetii si off topicisme de bucatarie   Feb 2 2006, 09:45 PM
h_2004   Re: Peripetii si off topicisme de bucatarie   Feb 2 2006, 10:55 PM
kalua   Hai sa va zic de sarmalele nemtesti: umplutura e f...   Feb 24 2006, 11:13 PM
blondina   Eu mai am putin si ma marit si nu stiu nimic sa fa...   Feb 24 2006, 11:57 PM
Diana   Lasa, Blondi, ca inveti, te ia Kalua :estiok: pe...   Feb 25 2006, 03:16 AM
ala80   stiu de la mama cum e cu cozonacii! pana sa-i ...   Feb 25 2006, 10:48 AM
blondina  

Reply to this topicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 06:55 AM