![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am si eu o faza: a primit niste peste si ma gandesc eu sa il fac la cuptor. Aveam o cratita faina, joasa, incapatoare, ca un fel de tigaie, cu coada lunga si cu capac. Si pun acolo peste cu legume, arata de nu-i adevarat...si dau la cuptor.
Bun, dupa o vreme, imi miroase mie bine a mancare facuta, ma duc sa il scot din cuptor, deschid usa cuptorului, apuc frumos cratita de maner si...cedeaza manerul , adica se rupe in doua de la jumatate, eu raman cu un ciot in mana si bunatatea mea pica, evident se si rastoarna, pe usa cuptorului si pe jos. Bine ca am avut si in vas destula mancare...faza e ca stateam cu chirie si nu era aragazul meu...am spalat la el mult si bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 06:55 AM |
|