![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
Felicitari pt. topic Kalua (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
fetelor, nu fiti sfioase avem nevoie de retete inedite pt. masa speciala de Paste! cum astept de la voi fetele mai experimentate in bucatarie preparatele din carne de miel voi dezvalui si eu reteta mea special de usoara: Prajitura cu mere Ingrediente Avem nevoie de: piscoturi o ceasca de ness budinca (un plic) 5-6 mere mari (de preferat dulci- cele bot de iepure (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) frisca (se bate inainte si se lasa la frigider) portocala kiwi Se pun piscoturile in tava unul landa altul, se stropeste cu o ceasca de ness fiecare piscot in parte, budinca se toarna fierbinte pe piscoturi, merele se razuie peste crema de budinca, dupa care se adauga si frisca. La final se pun bucatile taiate de portocala si kiwi. Se lasa la frigider cateva ore si se mananca cu pofta dupa friptura de miel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am uitat sa specific...sa nu se insiropeze foarte tare piscoturile deoarece budinca le inmoaie suficient |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:06 PM |
|