![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
M-ar interesa sa folosesc un autobronzant bun pt fata, dar nu de la Avon sau L`Oreal, ci ceva de calitate. Daca ati folosit sau stiti, va rog, sa ma anuntati si pe mine.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor!
Am aceeasi problema - vreau sa gasesc un autobronzant necomedogen, hidratant, foarte natural (am pielea destul de alba deci n-as vrea sa arat a masca morcovie...), care sa nu pateze, sa nu irite (ma intereseaza in special cele pentru fata, dar sunt binevenite si parerile despre autobronzantele pentru corp). Din ce am studiat pana acum, sunt interesata de lotiunea Fake It! de la Body Shop, gelul de la Sisley, sprayul Uriage si o lotiune de la Avene. Monicutza, produsele de la Clarins sunt necomedogene (suna bine Radiance Plus Self Tanning Cream Gel (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) )? O sa va tin la curent cu descoperirile mele! Pupici! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:37 PM |
|