![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jurnalul cerut de Densen.
Aici veti putea citi ginduri, intimplari, povestiri din viata ei. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 7-February 06 Member No.: 191 ![]() |
Zapaceala completa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/trozneala.gif)
Marti Mergeam eu foarte tantosa, mandra fiind ca voi ajunge la timp, catre statia de autobuz. Pana am ajuns acolo a rasarit si soarele si parca toti cei din statie imi erau complici si stiau ca venise in sfarsit ziua cea mare. Nu numai ca voi ajunge la timp, ci voi ajunge chiar mai devreme! Ha! Ha! Ha! He! He! He! ... Aaaa... Cum? Si cursurile? Plecasem, cum altfel, caine surd la vanatoare... Joi Zi de curs, dar am ajuns la timp pentru ca drumul nu a depins de mine. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc. Cineva s-a oferit sa imi trimita niste materiale de care eram interesata si o bibliografie ca sa am de unde sa ma documentez. Corespondasem deja de cateva ori si stiam ca imi va raspunde imediat. Dar in zapaceala mea, nu mi-am deschis e-mail-ul in saptamana aceea. Trecusera deja cinci zile... I-am scris, i-am multumit. Acum imi administreaza "a taste of my own medicine"... Asteptam sa imi scrie, sa ma intrebe cum ma descurc cu ele, asa cum facea de obicei... Degeaba, din pacate. Asa fac mereu, nu ma invat minte. Nu sunt eu? E doar zapaceala mea? Azi Dupa experienta de ieri, azi dimineata la prima ora mi-am facut programare la doctor. Am ajuns cand trebuia, totul a decurs normal, dar nu putea sa ramana asa. La intoarcere, mergind eu prin lumea mea spre casa, uitindu-ma pe reteta si citind in loc de naso-nu-stiu-ce, nano-nu-stiu-ce si intrebindu-ma daca prin capul meu vor ajunge niste nanoboti, cineva ma bate pe umar: "Ai pierdut asta..". Pierdusem buletinul. "Multumesc..." |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 04:39 AM |
|