![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Masca impotriva caderii parului
Folositi asemenea produse sau scheme de tratament? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sincer n-am citit tot ce s-a scris aici dar am observat chestia cu usturoiul .... calitatile nu i le contest dar mirosul? eu cand am nascut am stat in camera cu o fetisoara de undeva dintr-un sat, care mi-a povestit ca ii cadea parul ingrozitor si a sfatuit-o cineva sa stoarca ceapa si sa stea cu zeama aia pe cap o noapte intreaga ... zis si facut si zicea ca intradevar e miraculoasa si nu-i mai cade parul ....par avea mult nu zic nu asa ca si eu, deh! ce sa fac din disperare? mi-am pus zeama din aia ... asta prin iarna..... mi-aduc aminte ca prin vara m-am dus sa ma tund si la coafor cu parul umed, INCA imi mirosea pielea capului a ceapa!!!! ... ingrozitor!! mi-era asa rusine ... cocheta, delicata si .... mirosind a ceapa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:05 AM |
|