![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ciresica, nu scrie pe el non-comedogen, eu ar trebui sa mentionez ca in general nu imi apar probleme (comedoane) de la cosmetice (poate de asta n-am avut probleme nici cu Bioten cu nuc :)), dar scrie oil-free ;).
Altfel, e matifiant, pentru mine un pic prea tare, avand in vedere ca iarna mi se mai usuca oricum tenul, asa ca dau sub el, peste crema, cu fond de ten obisnuit (repet, nu stiu daca e bine, ca si asta e fond de ten, dar compact). Am vazut ca nu prea sunt pareri pro-Rimmel, eu una sunt fan declarat. Delphi, cu blush ori nu stiu sa ma dau, ori nu-mi sta bine (eu nu sunt "imbujorata" de felul meu :P). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:41 AM |
|