IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Conditia femeii de la inceputuri si pina astazi, Cit sintem de tarate de minimalizarea noastra?
Diana.
post Apr 12 2006, 10:10 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De-a lungul istoriei, femeia a fost privita in fel si chip. Societatile tribale au trecut de la matriarhat la patriarhat, in antichitate in unele culturi rolul femeii era minimalizat, in altele exacerbat, ca de-abia la inceputul epocii moderne sa se inceapa un proces lung si anevoios de accpetare a egalitatii cu barbatul.
Totusi, nici in prezent nu putem spune cu mina pe inima ca sintem privite asa cum ar trebui...
Citind articolul despre conditia femeii despre Conditia femeii am realizat ca de-a lungul timpului, femeia si tot ce inseamna rolul ei in societate par sa fi fost victima unei "conspiratii generale" al carei scop nu pare sa fi fost altul decit limitarea...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Conditia femeii de la inceputuri si pina astazi   Apr 12 2006, 10:10 AM
invisible   Eu sunt cu agitatia: Dar cum sunt privite femeile,...   Apr 12 2006, 10:56 AM
Diana   Citeste articolul Luminitei Enescu din site, e lin...   Apr 12 2006, 11:11 AM
Szimcsi   Desi topicul este destul de serios, nu ma pot abti...   Apr 12 2006, 11:25 AM
Diana   Totusi, procesul de minimalizare a rolului femeii ...   Apr 12 2006, 11:30 AM
angeldust   Eu sunt de parere ca din ce in ce mai mult femeile...   Apr 12 2006, 11:51 AM
tits_herbert   Eviva la revolucion! Femeile vor conduce lumea...   Apr 12 2006, 12:59 PM
mirruMe   conditia femeii de la inceputuri si pana astazi es...   Apr 12 2006, 01:34 PM
matusica   :D Da, corect. Alvin Toffler a explicat conditia ...   Apr 12 2006, 02:23 PM
angeldust  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 03:34 PM