![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De-a lungul istoriei, femeia a fost privita in fel si chip. Societatile tribale au trecut de la matriarhat la patriarhat, in antichitate in unele culturi rolul femeii era minimalizat, in altele exacerbat, ca de-abia la inceputul epocii moderne sa se inceapa un proces lung si anevoios de accpetare a egalitatii cu barbatul.
Totusi, nici in prezent nu putem spune cu mina pe inima ca sintem privite asa cum ar trebui... Citind articolul despre conditia femeii despre Conditia femeii am realizat ca de-a lungul timpului, femeia si tot ce inseamna rolul ei in societate par sa fi fost victima unei "conspiratii generale" al carei scop nu pare sa fi fost altul decit limitarea... |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt de parere ca din ce in ce mai mult femeile sunt privilegiate in toate aspectele vietii. Pe langa intreg arsenalul de tactici si secrete feminine pe care il are deja, dobandit in sute de ani de evolutie, femeia are acum acces si la toate armele specific masculine ce ii erau cu desavarsire interzise pana nu demult.
Una peste alta, consider ca ne lamentam prea mult cateodata, pt ca e chair mai usor sa fii femeie in ziua de azi. Acum e normal si social acceptabil sa fii dura si hotarata atunci cand o cere situatia ca peste 5 minute sa redevii excesiv de feminina daca asa iti convine. Partea "proasta" e ca pe de alta parte barbatul a inceput sa isi doreasca si el acces la toate lucrurile care pana nu demult nu aveau nici o legatura cu masculinitatea (vezi aparitia metrosexualului). Unde o sa se ajunga peste zeci de ani numai God stie, eu zic sa profitam acum cat suntem in avantaj (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:04 PM |
|