![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Aveti asa ceva?
Eu una nu cumpar iarna rosii, ardei, salata verde, n-au absolut nici un gust. Si primavara sunt atat de doritoare de salate! Sparanghel mananc de pe sfarsitul lui aprilie pana la sfarsitul lui iunie, dupa se termina sezonul. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Cand apare usturoiul proaspat fac de cateva ori paste cu usturoi. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Eu (de fapt mama (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) ) facea urzici, de cand sunt la casa mea am facut o singura data. Dar mi-am jurat ca anul asta ma duc la cules urzici (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Uite-aici o salata de spanac cum imi place mie: 150 g spanac tanar 200 g camembert (de capra daca se poate) 6 ridichi 6 champignoane mai mari 2 rosii 1 ceapa mica 2 linguri de otet de vin alb 2 linguri ulei de alune 2 linguri ulei de floare soarelui sare, piper 4 felii de bagheta Legumele se spala, usuca cat de cat, se taie si se amesteca. se impart pe 4 farfurii. Feliile de paine se dau la cuptorul preincalzit pana devin aurii. Se prepara vinegreta. Camembertului i se taie coaja si se imparte in 4, apoi se pune pe feliile de bagheta si se mai da la cuptor 3-4 minute. Se toarna vinegreta pe salata si se pun feliile de paine pe farfurie. Se serveste imediat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:21 PM |
|