![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De-a lungul istoriei, femeia a fost privita in fel si chip. Societatile tribale au trecut de la matriarhat la patriarhat, in antichitate in unele culturi rolul femeii era minimalizat, in altele exacerbat, ca de-abia la inceputul epocii moderne sa se inceapa un proces lung si anevoios de accpetare a egalitatii cu barbatul.
Totusi, nici in prezent nu putem spune cu mina pe inima ca sintem privite asa cum ar trebui... Citind articolul despre conditia femeii despre Conditia femeii am realizat ca de-a lungul timpului, femeia si tot ce inseamna rolul ei in societate par sa fi fost victima unei "conspiratii generale" al carei scop nu pare sa fi fost altul decit limitarea... |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
lamurire...cum e privita de cine? de barbatii de pe strada? daca da, pai, e privita asa cum se prezinta. fusta scurta, privesc barbatii cu pofta (d-aia si-a pus fusta scurta). daca vrea sa fie privita ca o femeie inteligenta, nu tre sa se straduiasca mult, daca chiar e inteligenta. Eu nu inteleg de unde aceasta delimitare intre femeile inteligente si cele "sexoase". Nu prea are a face cu realitatea. In general femeile cu adevarat inteligente sunt si sexoase (a nu se intelege vulgare, dar o fusta scurta sau un decolteu mai adanc nu se incadreaza in definitia mea despre vulgaritate). Poate ca nu ai vrut tu sa zici chiar asta, dar am mai intalnit ideea asta preconceputa conform careia dc o femeie este inteligenta atunci nu trebuie sa se straduiasca prea mult sa arate si foarte bine. In opinia mea este gresita ideea asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:45 PM |
|