![]() |
![]() |
persiAnca |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum spuneam...ma chinui intr-una, gandindu-ma cum sa-mi surprind prietenul.... De ce ma chinui? Pentru ca e genul de barbat care merita mai multe decat ar face orice fata indragostita pentru el... e genul care nu-ti aduce flori cand e vreo ocazie speciala, le aduce cand te astepti mai putin... imi lasa biletele prin casa, cat timp sunt la dus... imi face de mancare aproape zilnic... daca vreau ceva la 3 dimineata, imi aduce... imi scrie scrisori de dragoste si le pune printre cursurile mele... imi creeaza mii de foldere pe comp, cu pupici, cu te iubesc-uri... imi trimite mesaje cand sunt la cursuri si-mi spune ca ma asteapta sa-mi dea o pupa...eu doar sa ghicesc unde... GENUL ASTA DE BARBAT E !!! Ce sa fac, cum sa fac?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Aoleuuu, mie una mi s-ar face greata sa am asa un barbat. Nu te supara ca am zis asta, dar nu sunt genul sa accept un barbat atat de ... aaaa, nu stiu cum sa ii zic, mai mult ca o femeie.
Oricum, ce poti face tu? Pai baga-i si tu bilete in buzunare cu declaratii, surprinde-l (mmm, ce cuvant) cu cate o cina romantica, o baie in spume, fetele de aici or sa iti recomande si lenjerii sexy. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:27 AM |
|