![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamna Mirela Vescan, make-up artist Rimmel Londra, are bunavointa si amabilitatea de a raspunde din cand in cand intrebarilor eLady. Ce anume ati vrea sa stiti?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Aceasta intrebare este din partea surorii mele (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Problema ei este ca ii transpira fata foarte tare si are aspect lucios desi in mod normal tenul ei are tendinte de uscare,cojire.Mereu isi cauta fond de ten cu efect de matifiere dar nici unul nu a multumit-o pana acum deoarece ,dupa cateva ore ...daca transpira sau daca sta in conditii de umiditate ii luceste fata. As dori sa o rog pe doamna Vescan sa imi recomande un fond de ten (numele si firma acestuia) care este special pentru asa ceva si in experienta dumneaei s-a dovedit a fi eficient...Daca se poate si un produs profesional. Stiu ca probabil aceasta rugaminte este greu de satisfacut in conditiile in care nu exista un contact direct intre client si make-up artist dar va rog totusi sa imi recomandati un produs..macar orientativ. Multumesc anticipat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:49 PM |
|