![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Aveti asa ceva?
Eu una nu cumpar iarna rosii, ardei, salata verde, n-au absolut nici un gust. Si primavara sunt atat de doritoare de salate! Sparanghel mananc de pe sfarsitul lui aprilie pana la sfarsitul lui iunie, dupa se termina sezonul. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Cand apare usturoiul proaspat fac de cateva ori paste cu usturoi. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
In Germania se foloseste primavara foarte mult o planta pe care eu n-o cunosteam in tara: wood garlic sau bear's garlic sau ramson pe engleza, ail des ours pe franceza. Se pune in sosuri, in mezeluri, in paine, in galustele care se servesc ca garnitura la carne. Cica e si planta medicala, avand efecte benefice impotriva arteriosclerozei, hipertoniei, problemelor de digestie samd. Frunzele arata ca cele de lacramioare:
(IMG:http://www.sanat.tv/pflanzenbilder/baerlauch.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:27 PM |
|