![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 2-April 06 Member No.: 292 ![]() |
Eu am pregatit pentru masa de Paste asa: salata de peste, salata de branza cu codite de ceapa verde, salata de vinete, rulouri de sunca umplute cu branza topita si hrean, chiftelute din piept de pui cu susan, alte sunci si pastrame, bineinteles langa rosii, ceapa verde, ridichi, castraveti. Apoi supica de gaina cu taitei de casa, cred ca o friptura, inca nu stiu de care ( noi nu prea mancam miel), cu cartofi la cuptor.
Am facut o praji fff buna (sper) cu foi din albus si nuca si crema de vanilie, pe deasupra zahar caramel si nuca si Rafaello. Pentru noi e suficient, de Craciun am aruncat o gramada de prajitura la gunoi... La bunicii mei de Paste se mai pregatesc in cuptorul de paine cozonaci si pasca (cu branza sarata, e ca o placinta, pe deasupra se unge cu ou si slanina). Anul asta a facut mama pasca.... nu a iesit ca si aia facuta de bunica, dar.... e fff buna. Tot mama a mai pregatit si sarmalutele, din care vom papa dupa slujba de Inviere toata familia. Va doresc un ''Paste fericit!'' si sa va infruptati cu toate bunatatile!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:22 PM |
|