![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Nici n-am ajuns bine ca si incep :)
Titzule draghe, ti-am citit mesajul trimis pe mail, scuza-ma ca te-am ignorat atita. Iti promit ca iti raspund cit de repede si cit de detaliat pot. Sa stii ca nu e bun malaiul ca exfoliant pentru fata, din cauza ca este foarte dur si astfel iti amplifica secretia de sebum. Trebuie ceva foarte delicat - si pentru demachiere si pentru exfoliere. Asa e si cu Sebium, care, de fapt, curata foarte bine, e unul din putinele produse care chiar reduc secretia de sebum si, implicit, productia de cosuri. Sau no, nu stiu, poate nu-mi dau eu seama la ce te referi tu spunind "curatare in profunzime"... Poti - chiar iti recomand - sa iti faci masti cu argila si miere si un pic de zeama de lamiie, sau un fruct citric, ceva. Mierea cicatrizeaza, dezinfecteaza, de-bacterizeaza. E buna. In ce priveste argila, evit-o pe cea de la Aslavital. Multa lume spuna ca e iritanta, si cind nu e iritanta, oricum nu prea face nimic. :) Una dintre cele bune este cea a lui Mircea Bocan. Pune pe fata felii de castravete, cit de des poti. Nu inteleg de ce esti asa reticenta in a-ti cumpara medicamente speciale pentru asa ceva... crede-ne, simplele game de cosmetice nu prea ajuta mult... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:57 PM |
|