IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> CINE SUNT ! CINE SUNTEM !, jurnalul lui Mistaco
invisible
post Mar 21 2006, 10:28 AM
Post #1

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

succes maestre (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Mistaco
post Apr 23 2006, 02:54 PM
Post #2

Musafir

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sex.gif)
statea in fotoliu si se gindea la visul sau de cu o noapte inainte !
dintr-o lumina fada, aparea o fereastra linga care era o floare ! o floare plina de viata, dar care din cauza locului unde se afla nu era bine luminata ! isi dorea sa fie mingiiata de razele soarelui, insa cu toate acestea razele de soare parca fugeau de ea ?!? nu se stie de ce, isi dorea foarte mult sa fie mingiiata de caldura razelor de soare ! oare ce floare nu si-ar fi dorit sa fie alintate de lumina si caldura razelor de soare !!! cu toate acestea intunericul o facea sa se simta nelinistita dar si trista .

deodata, aparu ceva ce nu-si putea inchipui ?!? cineva patrunsese in acea incapere si aprinse un bec !!! era el becul care pina atunci, nu-l bagase in seama . nici nu se putea altfel, caci cine ar fi avut nevoie de un bec, atita timp cit razele soarelui, ii oferise caldura si lumina. ii oferise dragostea de a emana mirosuri imbietoare si inmiresmate ?

el becul acum prin lumina sa o ajuta sa-si revina . intunericul in care statuse acea perioada dupa lipsa razelor o facea sa simta, chiar si de la un bec, caldura care nu era ca cea a soarelui, insa ii oferea caldura , lumina si chiar parca simtea ceva care o facea sa tresara !!!
se putea sa fie oare, mingiiere, ceea ce simtea ? nu stia sa-si explice ceea ce simtea, insa stia sigur ca odata cu lumina emanata de bec, ea, floarea, parca isi gasise dorinta de viata, isi regasise calea si sguranta pe care o avea si inainte !!!
becul simti si el ca floarea isi dorea lumina si caldura lui ! stia sa-si imparta caldura catre ea si mai ales incerca sa-i ofere acea energia care sa-i desfaca petalele viu colorate si mai ales sa-i faca frunzele sa-i straluceasca de verdele pur si luminos !
de fiecare data cind ii trimitea din lumina lui incerca sa nu lumineze mai mult decit ar fi trebuit ca sa nu-i arda filamentul. cu toate astea era o mare problema, intrerupatorul !!! era cel care ar fi putut pune capat ecestei simbioze si de care incercau cei doi sa nu se gindeasca si cu toate astea.............
buzz!!! buzz!!! buzz!!!, era ceasul desteptator care ii spunea barbatului ca este timpul sa mearga la servici, isi dorea sa fie din nou seara si poate ca odata adormit , va reveni visul atit de ciudat dar si frumos !!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/lazy.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/lazy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
invisible   CINE SUNT ! CINE SUNTEM !   Mar 21 2006, 10:28 AM
Mistaco   totul a inceput pe la ora 22 era intunecat, dar ca...   Mar 21 2006, 10:39 AM
laryysa   Ce frumooooooooooooos Mistaco :aplauze: Bravo ...   Mar 21 2006, 10:56 AM
ella   imi fac si eu curaj si... pasesc, in incaperea suf...   Mar 21 2006, 11:25 AM
Mistaco   ella, yysa :blush: zilele treceau nebune, parca...   Mar 21 2006, 12:34 PM
catalina77   Pacat ca mi s-a racit cafeaua...as fi savurat-o, a...   Mar 21 2006, 12:39 PM
laryysa   ...si zilele treceau ......si ....mai zi Mistaco ...   Mar 21 2006, 12:53 PM
Mistaco   :magindesc: copilul era aşa cum şi-l do...   Mar 21 2006, 08:09 PM
Bacardi_Girl   Daca imi dai voie :rolleyes: ...treceau si.....? ...   Mar 21 2006, 08:16 PM
Mistaco   asteapta si ai sa citesti...............!...   Mar 21 2006, 08:20 PM
Densen   Bine ai venit in lumea "jurnal-istilor"...   Mar 22 2006, 01:44 PM
laryysa   Mistaco .....treceau ..si..?... :secret: hai mai ...   Mar 24 2006, 05:03 PM
Mistaco   :o barbatul se uita spre oglinada tigancii si nu-...   Mar 25 2006, 10:23 AM
laryysa   :aplauze: superb .......... :kiss:   Mar 25 2006, 10:30 AM
Mistaco   trecea de citeva ori pe zi pe linga camera, unde p...   Mar 31 2006, 05:50 PM
laryysa   :wub: frumooooooooooooooos.. :kiss:   Apr 3 2006, 10:37 AM
catalina77   Mistaco, unde esti omule??? :o Sper ca nu ai pat...   Apr 13 2006, 02:59 PM
Mistaco   :sex: statea in fotoliu si se gindea la visul sau...   Apr 23 2006, 02:54 PM
h_2004   Am trecut numai cat sa zic "bonjour" :)   Sep 1 2006, 01:19 AM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 09:21 AM