![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ProTv va difuza filmul The Passion of the Christ in seara de Inviere. Ati vazut filmul? V-a placut ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Sincer?
Sper sa nu ma intelegeti gresit, dar dupa ce am vazut filmul am ramas impresionata de cu totul alte amanunte, cum ar fi faptul ca Maia Morgestern pare sa "imbatraneasca" pe masura ce se deruleaza actiunea filmului, mai putin de partea cruda, ii banuiam pe soldati de o "imaginatie" mult mai bogata in ceea ce priveste tortura. Ma asteptam probabil la ceva cu mai mult impact emotional si mai putin vizual, daca pot sa spun asa (cateodata doare mai tare ceea ce doar se sugereaza, decat actiunea propriu-zisa). Asta poate sa fie si o reactie la faptul ca nu l-am vazut la vremea cand a aparut, in 3 ani am auzit atatea incat mi-am creat o imagine mult deformata a ceea ce era de fapt. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 09:26 AM |
|