![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
1.bambusica de care povesteam in celalat topic
2.elefant cu trompa-n sus(de la Diana stiu) 3.chihlimbarul-dupa ce multa vreme am fost terorizata ca poata ghinion dupa ce m-am documentat am aflat contrariul si sunt tare happy :) ...altceva? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Elefantul poate fi amplasat in cateva locuri:
1. Daca vp doriti un nou membru in familie (un copil), este foarte bine daca plasati elefantii langa intrarea in dormitorul dumneavoastra. Îi puteti de asemenea amplasa langa sau chiar in patul dumneavoastra. Aveti grija sa le mangaiati trompele in fiecare seara inainte de culcare. 2. Pentru a avea un noroc mai mare in familie, amplasati perechea de elefanti in vestul camerei de zi pentru a mari norocul urmasilor. 3. Pentru protectia casei amplasati un elefant cu fata catre usa de la intrare. Daca aveti mai multe intrari in casa amplasati cate un elefant cu fata catre fiecare usa. 4. Pentru protectia firmei si pentru noroc amplasati un elefant pe biroul dumneavoastra cu fata catre exterior. Ei vor activa managementul bun, inteligenta, demnitatea si prudenta in afaceri. Gagicele am incurcat-o :) ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 06:20 PM |
|