![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele...iata-ma cu inima sfashiata...
Iubitul meu mi-a trantit,cand mi-era lumea mai draga,k el se simte bine cu mine,dar se simte legat si asta nu ii place,pt k el a fost obisnuit sa nu fie "statornic". Stiu k despartirea asta era inevitabila,dar n-am intzeles d ece acum.Parea k merge asa bine...in fine..nu mai are rost sa descos lucrurile.Mi-a spus clar k eu m-am implicat mai mult decat el si ..asta e. Cum sa fac fatza despartzirii?Am nevoie de voi! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Se simte bine cu tine dar se simte si legat ... Blu_dea, asta se traduce cu "ma sufoci". Daca i-ai acordat prea multa atentie este posibil ca el sa se simta sufocat.
Despartirea voastra poate fi doar temporara, dar nu spera ca va fi chiar asa. Poate parea crud ce iti spun acum, insa lumea este cat se poate de plina de barbati - unul dintre ei este al tau. Nu e musai sa fie chiar cel de pana acum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:19 AM |
|