IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> S-a terminat..., "o seara specila-cum?" si "cadouri de paste pt El"
blu_dea
post May 1 2006, 05:50 PM
Post #1

Musafir

Dragele mele...iata-ma cu inima sfashiata...
Iubitul meu mi-a trantit,cand mi-era lumea mai draga,k el se simte bine cu mine,dar se simte legat si asta nu ii place,pt k el a fost obisnuit sa nu fie "statornic".
Stiu k despartirea asta era inevitabila,dar n-am intzeles d ece acum.Parea k merge asa bine...in fine..nu mai are rost sa descos lucrurile.Mi-a spus clar k eu m-am implicat mai mult decat el si ..asta e.
Cum sa fac fatza despartzirii?Am nevoie de voi! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Dore
post May 1 2006, 07:21 PM
Post #2

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Se simte bine cu tine dar se simte si legat ... Blu_dea, asta se traduce cu "ma sufoci". Daca i-ai acordat prea multa atentie este posibil ca el sa se simta sufocat.
Despartirea voastra poate fi doar temporara, dar nu spera ca va fi chiar asa.
Poate parea crud ce iti spun acum, insa lumea este cat se poate de plina de barbati - unul dintre ei este al tau. Nu e musai sa fie chiar cel de pana acum.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   S-a terminat...   May 1 2006, 05:50 PM
Dore   Se simte bine cu tine dar se simte si legat ... Bl...   May 1 2006, 07:21 PM
kalua   Bine c-a terminat-o el! Putea foarte bine sa t...   May 1 2006, 08:53 PM
blu_dea   Dore,ai pus degetul pe rana.Se prea poate sa se fi...   May 2 2006, 01:02 AM
zetta   mai bine ca s-a terminat, iar ce ti-a zis sunt tex...   May 2 2006, 08:08 AM
Szimcsi   Cand nu e sa fie, nu e sa fie... Nu are sens sa it...   May 2 2006, 08:12 AM
ala80   Dea, eu cred ca nu merita dragostea ta! Si din...   May 2 2006, 09:01 AM
albinuza   bunaa!! cum a spus kalua...muzica la maxim...   May 2 2006, 10:49 AM
angeldust   blu_dea e clar pt mine ca "your best wasn...   May 2 2006, 11:01 AM
Mistaco  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 08:19 AM