![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele...iata-ma cu inima sfashiata...
Iubitul meu mi-a trantit,cand mi-era lumea mai draga,k el se simte bine cu mine,dar se simte legat si asta nu ii place,pt k el a fost obisnuit sa nu fie "statornic". Stiu k despartirea asta era inevitabila,dar n-am intzeles d ece acum.Parea k merge asa bine...in fine..nu mai are rost sa descos lucrurile.Mi-a spus clar k eu m-am implicat mai mult decat el si ..asta e. Cum sa fac fatza despartzirii?Am nevoie de voi! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu_dea e clar pt mine ca "your best wasn't good enough" si pentru asta nu esti tu de vina...ar trebui sa fii cu inima impacata ca ai facut tot ce ai putut. Daca el nu a fost in stare sa iti raspunda cu aceesi moneda inseamna ca e problema lui nu a ta. Stiu, pare uneori asa crud si nedrept ca ne dam peste cap sa fie bine si cu toate astea rezultatele intarzaie sa apara. Dar trebuie sa stii cand sa renunti si sa realizezi ca deja ai risipit prea multa energie.
Sfatul meu este sa rupi orice legatura cu el si sa rezisti oricarei tentatii de a-l mai suna sau cauta. Daca esti hotarata si constienta de ce trebuie sa faci asta o sa reusesti. Apoi gandeste-te ca trebuie sa inveti ceva din toata experienta asta si cum vad eu lucrurile cred ca ar trebui sa stii pe viitor ca atunci cand un barbat iti spune "nu vreau sa ma implic" chiar asta si inseamna! Sa nu mai cazi prada tentatiei de a-i gasi scuze si motivatii sau sa iti imaginezi ca daca faci tot ca la carte o sa il dai pe brazda. Iti doresc numai bine si te sfatuiesc sa nu faci o mare tragedie din asta. Viata ta abia a inceput, o sa mai ai o gramada de experiente...unele placute, altele mai putin placute, trebuie sa stii sa le faci fata oricum ar fi ele! Sa fii iubita! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:09 AM |
|